Meghívó a MMT közgyűlésére

      Meghívó a MMT közgyűlésére bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Éves konferenciáink állandó programpontjai közé tartozik a péntek esti közgyűlés. Míg a vezetőség évente kétszer, esetleg háromszor is összeül, ez a közgyűlés az egyetlen alkalom, hogy társaságunk tagjai személyesen is hozzászólhatnak egy-egy általuk fontosabbnak ítélt témához, és nyilvánosan tehetnek fel kérdéseket a vezetőség tagjainak is.

Manapság, mikor a környezetvédelem és globális felmelegedés megkerülhetetlen téma és mindenkinek személyes felelősséget kell éreznie, mi több, tennie is kell-ene azért, megmentsük azt, ami még menthető, mikor nagynevű kutatók elkerülik, ha lehet, az utazgatást, amennyiben virtuális jelenlétük is elegendő lehet egy-egy  megbeszélésen, konferencián való részvételhez, mi talán még megengedhetjük magunknak ezt a luxust. Arra eddig is ügyeltünk, hogy lehetőleg tele kocsikkal érkezzenek azok, akik nem vonattal jönnek, és remélem ez idén is így lesz.

A vezetőség nevében is kérem minden tagtársunkat, hogy gondosan olvassa el a közgyűlés napirendi pontjait, gondolja át, van-e valamilyen egyéb, mindnyájunk számára fontos közlendője,  és majd ne felejtse el ezt megosztani velünk a közgyűlésen.

Különösen az öt év múlva rendezendő EMC 2024 konferencia rendezésére benyújtott jelentkezésünk miatt fontos lenne, hogy minél többen vegyenek részt a közgyűlésen, és ötleteikkel, javaslataikkal, sőt, a pályázat benyújtásáig munkájukkal is segítsék, hogy az MMT egy valóban jól kidolgozott, megvalósításra érdemes pályázatot mutathasson majd be 2020 augusztusában a koppenhágai EMC konferencián.

Fontos esemény lesz a Legjobb fiatal előadó díj átadása.
A választás joga a tavalyi tapasztalat alapján ismét a hallgatóságé.
Kérjük, a csütörtök és péntek délutáni előadásokat senki ne mulassza el, és mindenki értékelje fiatal munkatársaink teljesítményét. A szavazólapok összegyűjtésére egy dobozt helyezünk majd el az előadóteremben. A szavazatokat a péntek délutáni kávészünet alatt kell leadni, hogy a szavazatokat össze lehessen számlálni a közgyűlésig.

A közgyűlés utolsó pontja  a Képpályázat eredményének kihirdetése.
A döntés szintén titkos szavazásának eredménye lesz. Az erre szolgáló szavazólapokra, mely szintén benne lesz a regisztráláskor kapott kis csomagban, a kiválasztott képek számát kell majd felírni.
A szavazólapokat  péntek 15 óráig  kell leadni a regisztrációs asztalon elhelyezett dobozban!

Meghívó a közgyűlésre